Loading

Eugen C Popa

Eugen Popa

Cine este Eugen C. Popa?

Să știi că întrebarea asta cu “Cine sunt eu” mi-o adresez și eu adesea. Uneori se contureaza un răspuns, alteori rămân într-o nebuloasă totală. Deși nu îți pot da un răspuns simplu la această întrebare, pot să îți ofer câteva informații despre mine care te vor ajuta să mă definești un pic mai bine în mintea ta cine este Eugen C. Popa.

  • 10 Ani de Experienta
  • 1000+ Clienti
  • 100+ Cursuri Sustinute
  • 20+ Conventii Internationale

 

De mic copil am fost pasionat de minte și funcționarea sa. Când zic mic copil, înseamnă în jur de 9-10 ani. Citeam tot ce găseam legat de acest subiect la acea vreme (adica o singura revistă săptămânală).

La 20 de ani am plecat din România și am început să descopăr în sfârșit lumea. Este ca și cum până la acea vârstă am fost la gimnaziu iar plecarea din țară a reprezentat intrarea la liceu.

Am început să studiez Hipnoza și NLP în 2007 iar în 2009 am participat la primul curs de formare în hipnoză. Primul dintr-un șir ne-ntrerupt de cursuri și formări în acest domeniu.

În 2012 am devenit Formator (Trainer) în Hipnoză și de atunci și până în prezent am avut privilegiul să lucrez cu mii de oameni, din întreaga lume.

De-a lungul timpului am locuit in Danemarca, India, Tailanda și am revenit in România în 2013. În tot acest timp am studiat științele minții atât din perspectiva Orientală cât și Occidentală alternând cursuri de psihologie la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitătii Harvard cu studiul mediației, al filozofiei și puterii minții.

După 3 ani de practică și lucrând cu oameni din toate colțurile lumii, mi-am dat seama cât de important să dau mai departe tehnicile de hipnoză și de terapie  pe care le învățam și le foloseam.

A sosit momentul să dau mai departe așa că m-am întors în România în 2013 și, alături de Angela Nuțu, am fondat Asociația Română de Hipnoză în cadrul căreia am susținut numeroase programe, traininguri și workshopuri de Hipnoză, Terapie și Dezvoltare Personală.

În prezent sunt președintele Asociației Române de Hipnoză iar misiunea mea este de a oferi oamenilor cât mai multe  metode simple, rapide si eficiente de rezolvare a problemelor și de atingere a scopurilor.

Toate programele pe care le susțin se adresează atât specialiștilor cât și celor care sunt doar curioși, pasionați sau care sunt în căutarea unor soluții la problemele cu care se confruntă.

Mottourile care îmi conduc viața și sunt sinonime cu Eugen C. Popa:

  • Nu te lua prea tare în serios
  • Învață Crește Dăruiește
  • If ain’t fun, then whats the point?
  • Ai pierdut, continuă! Ai învins, continuă!

Dacă ar fi să îți dau un singur sfat ți-as oferi două (sic):

  1. CĂLĂTOREȘTE! Cu cât mai departe de cuib, cu atât mai bine pentru tine.
  2. Învață Limba Engleză. Îți va deschide porți nebănuite câtre lumi nenumărate!

Pentru întrebări, sugestii, reclamații, programări sau cadouri și donații (sic) click AICI.

Dacă vrei să afli mai multe despre pregătirea mea profesională, certificările și experiența pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, vizitează această pagină pentru a le putea vedea în orgine cronologică.

Mulțumesc și, nu uita, bucură-te de viață!

0/5 (0 Reviews)
 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Share This
X