Loading

Eugen C Popa Cine este Eugen Popa

Cine este Eugen Popa?

eugen-c-popa
eugen-c-popa

Să știi că întrebarea asta cu “Cine sunt eu” mi-o adresez și eu adesea. Uneori se contureaza un răspuns, alteori rămân într-o nebuloasă totală.

Deși nu îți pot da un răspuns simplu la această întrebare, pot să îți ofer câteva informații despre mine care te vor ajuta să mă definești un pic mai bine în mintea ta.

De mic copil am fost pasionat de minte și funcționarea sa. Când zic mic copil, înseamnă în jur de 9-10 ani. Pe vremea aceea exista un singur ziar/revistă în care puteam citi despre ultimele noutăți și descoperiri în domeniul tehnicii și științei, Revista Magazin.

La 20 de ani am plecat din România și am început să descopăr lumea. Este ca și cum până la acea vârstă am fost la gimnaziu iar plecarea din țară a reprezentat intrarea la liceu. Am locuit in Danemarca 5 ani.

După o scurtă incursiune de 6 luni in India, am revenit în România unde am rămas până în 2010 când am plecat în Tailanda timp de 3 ani. Din 2013 am revenit în România și am susținut cursuri și traininguri de hipnoză și tehnici terapeutice.

Din punct de vedere profesional, am vrut să cunosc cât mai mult, din cât mai multe domenii.

Asta înseamnă că am participat la foarte multe cursuri, începând cu NLP, prin 2007 și continuând apoi cu hipnoza și alte modalități.

Primul curs de hipnoză la care am participat a fost în 2009, iar în 2012 am devenit Trainer Internațional, fiind acreditat de două instituții din Statele Unite.

Pe lângă hipnoză și NLP am studiat și alte tehnici de terapie și dezvoltare personală, atât din Occident cât și din Orient.

A fi pasionat de mintea umană presupune o deschidere a minții dar și a sufletului. Cel puțin eu așa cred. Asta m-a îndemnat să studiez filozofiile hinduse și nu numai, sub forma unor practici corporale și meditative din Yoga și Tantra.

În ultimii ani am predat cursuri atât în România cât și pe alte continente, cum ar fi Asia (Tailanda), Continentul American (America, Brazilia) dar și în Europa (Anglia, Grecia, etc.)

În prezent sunt președintele Asociației Române de Hipnoză și mă ocup cu promovarea metodelor simple, rapide si eficiente de rezolvare a problemelor și atingerea scopurilor.

Mai presus de toate însă, este important să știi că sunt un hedonist și drept urmare găsesc o mare împlinire în a mă bucura de viață. De multe ori par că sunt arogant când de fapt sunt foarte convins de ceea ce cred.
Mottourile care îmi conduc viața sunt:
Nu te lua prea tare în serios
Învață Crește Dăruiește
If ain’t fun, then whats the point?

Dacă ar fi să îți dau un singur sfat pe lumea asta, ar fi două (sic):
1) CĂLĂTOREȘTE! Cu cât mai departe de cuib, cu atât mai bine pentru tine.
2) Învață Engleza. Îți va deschide porți nebănuite câtre lumi nenumărate!

Dacă vrei să afli mai multe despre pregătirea mea profesională, certificările și experiența pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, vizitează această pagină pentru a le putea vedea în orgine cronologică.

Dacă în continuare vrei să vorbim și să te ajut în rezolvarea problemelor mă poți contacta la contact@eugencpopa.ro

Mulțumesc și, nu uita, bucură-te de viață!

 
Share This