Loading

Eugen C Popa

Eugen Popa

Cine este Eugen C. Popa?

Să știi că întrebarea asta cu “Cine sunt eu” mi-o adresez și eu adesea. Uneori se contureaza un răspuns, alteori rămân într-o nebuloasă totală. Deși nu îți pot da un răspuns simplu la această întrebare, pot să îți ofer câteva informații despre mine care te vor ajuta să mă definești un pic mai bine în mintea ta cine este Eugen C. Popa.

  • 10 Ani de Experienta
  • 1000+ Clienti
  • 100+ Cursuri Sustinute
  • 20+ Conventii Internationale

 

De mic copil am fost pasionat de minte și funcționarea sa. Când zic mic copil, înseamnă în jur de 9-10 ani. Pe vremea aceea exista un singur ziar/revistă în care puteam citi despre ultimele noutăți și descoperiri în domeniul tehnicii și științei, Revista Magazin.

La 20 de ani am plecat din România și am început să descopăr lumea. Este ca și cum până la acea vârstă am fost la gimnaziu iar plecarea din țară a reprezentat intrarea la liceu. Am locuit in Danemarca 5 ani. Facultatea :).

După o scurtă incursiune de 6 luni in India, am revenit în România unde am rămas până în 2010 când am plecat în Tailanda timp de 3 ani. În 2013 am revenit din nou în România și am susținut cursuri și Traininguri de Hipnoză și tehnici terapeutice.

Nu m-am oprit niciodată din învățat și am căutat mereu să găsesc cei mai buni profesori în domeniul terapiei și dezvoltării personale. Asta a însemnat foarte multe călătorii în jurul lumii și o paletă largă de tehnici și metode, de la NLP la programe de parenting, de la Terapia Resurselor și Terapia Subliminală la Tehnica Rewind, și multe altele.

În 2009 am devenit Trainer Hipnoză urmat apoi de multe alte specializări menționate mai sus.

Pe lângă hipnoză și NLP am vrut și alte tehnici de terapie și dezvoltare personală, atât din Occident cât și din Orient. Asta m-a îndemnat să studiez filozofiile hinduse și nu numai, sub forma unor practici corporale și meditative din Yoga și Tantra.

Încă din copilărie am învățat că nu contează ce îți dă viața ci ce faci tu ceea ce ți se oferă. Îmi place să mă bucur de viață și caut mereu partea mai puțin serioasă acestui joc minunat. Pentru mulți oameni asta apare ca lipsă de seriozitate dar eu cred ca pur și simplu se iau prea tare în serios. 🙂

În prezent sunt președintele Asociației Române de Hipnoză și mă ocup cu promovarea metodelor simple, rapide si eficiente de rezolvare a problemelor și atingerea scopurilor.

Mottourile care îmi conduc viața și sunt sinonime cu Eugen C. Popa:

  • Nu te lua prea tare în serios
  • Învață Crește Dăruiește
  • If ain’t fun, then whats the point?
  • Ai pierdut, continuă! Ai învins, continuă!

Dacă ar fi să îți dau un singur sfat pe lumea asta, ar fi două (sic):

  1. CĂLĂTOREȘTE! Cu cât mai departe de cuib, cu atât mai bine pentru tine.
  2. Învață Engleza. Îți va deschide porți nebănuite câtre lumi nenumărate!

Pentru întrebări, sugestii, reclamații, programări sau cadouri și donații (sic) click AICI.

Dacă vrei să afli mai multe despre pregătirea mea profesională, certificările și experiența pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, vizitează această pagină pentru a le putea vedea în orgine cronologică.

Mulțumesc și, nu uita, bucură-te de viață!

0/5 (0 Reviews)
 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Share This
X