Loading

Eugen C Popa Cine este Eugen Popa

Cine este Eugen Popa?

eugen-c-popa
eugen-c-popa

Misiunea mea:
Sa inspir către o atitudine pozitivă și o viata mai buna, daruind informatii concrete, si practice.

Eugen C Popa este unul dintre cei mai galonați și mai bine pregătiți Traineri din România. Având o vastă experiență în lucrul cu oamenii atât în ședințe particulare cât și grupuri, Eugen a căutat mereu să se perfecționeze și să crească din toate punctele de vedere. A început căutările sale încă din copilărie, fiind pasionat de găndirea umană și comunicarea dintre oameni.

De-a lungul carierei s-a specializat atăt în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate) fiind astăzi un trainer holistic în toată puterea cuvântului. Sutdiile sale l-au purtat pe trei continente, în Europa, Asia și Statele Unite.

Eugen C Popa astăzi Președintele Asociației Române de Hipnoză, fiind recunoscut la nivel internațional susținând Traininguri și Workshopuri în Tailanda, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Turcia, Grecia, Anglia, etc.

Dacă vrei să afli mai multe despre pregătirea mea profesională, certificările și experiența pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, vizitează această pagină pentru a le putea vedea în orgine cronologică.

Summary
Name
Eugen C. Popa
Website
Job Title
Trainer
Address
Blv Corneliu Coposu 3, Bl 101, Sc3, ap 59,