Loading

Succes Business

Împreună pentru succes

O companie, o persoană juridică, este alcatuită din toate personale fizice care o susțin și lucrează la și pentru ea. Succesul afacerii este expresia directă a succesului fiecăruia dintre angajații ei.

Resurse Business

Cea mai importanta resursă într-o companie sunt oamenii. Când aceștia acționează la capacitate maximă și sunt într-un mediu omogen și sigur, atunci dau tot ce au mai bun! Acest program este destinat identificării și utilizării resurslor angajaților unei companii, lucrându-se atât cu grupul cât și individual.

Psihologie Pozitivă

Atmosfera de la locul de muncă poate dezvolta sau distruge o afacere. Introducerea elementelor de Psihologie Pozitivă în cadrul companiei nu mai este un trend avangardist, este o necesitate. Într-o lume în care toți sunt în concurență acerbă este nevoie de un mediu care să susțină armonia, echilibrul și sentimentul de apartenență al angajaților. Când angajații sunt fericiți, clienții sunt fericiți și, automat compania este fericită!

Mindset

Atitudinea creează aptitudinea. Tipul nostru de gândire este cel care ne limitează sau ne eliberează! Programul Mindset ajută angajatorul să identifice tipul de gândire atăt al său cât și a angajaților și vine cu metode foarte clare și specifice de modificare și adaptare a atitudinii de la una perdantă și fixă la una de creștere, de deschidere de posibilități.

Obiceiuri

Noi suntem suma obiceiurilor noastre. Cea mai mare parte dintre acțiunile noastre sunt automatisme formate de-a lungul anilor și de cele mai multe dintre ele ne este foarte greu, dacă nu chiar imposibil să scăpăm. Acum putem să ne creem obiceiuri sănătoase, exact așa cum dorim și să întrerupem obiceiuri negative, pe care nu le mai dorim. Acest program te învață cum să creezi noi obiceiuri și cum să le menții în timp.

Fericire

Am fost obișnuiți să credem, în mod eronat, că succesul ne aduce fericirea! Realitatea este că succesul este rezultatull fericirii și nu cauza sa! Acest program foarte practic ajută oferind companiilor metode și tehnici necesare creeri unei stări de bine a angajaților atât prin programe de grup cât și prin taskuri individuale. Un angajat fericit este un angajat loial și care oferă cu bucurie efortul și timpul sau la locul de muncă.

Succes Business

Succesul unei afaceri este strâns legat de succesul angajaților săi. Când oamenii, cea mai importantă resursă a unei companii, sunt fericiți și au o atitudine pozitivă, atunci toată lumea are de câștigat.

 
X