Loading

Succes Profesional

Mergi pe Drumul Tău

Indiferent dacă alegi să continui drumul pe care ai pornit sau vrei să schimbi ceva în viața ta, întotdeauna alegerea îți aparține. Alege să strălucești! Strălucind îi ajuți, îi inspiri și îi susții pe cei din jurul taă!

Training Hipnoză

Trainingul Profesional de Hipnoză susținut de Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză este primul de acest gen din România. Acest Training are o structura solidă, pornind de la nivelul de începător și parcurgând mai multe etape până la nivelul avansat. Este fără îndoială cel mai complex și bogat training de hipnoză din România.

Regresia Hipnotică

Acest Workshop se desfașoară pe parcursul a trei zile și cuprinde o prezentare foarte detaliată a procesului de Regresie Hipnotică. Pe langă partea de teorie, participanții vor învăța în direc prin demonstrațiile de Regresie cât mai ales prin experimentarea directă, practica a acestei metode, atât ca Hipnotist cât și ca beneficiar.

Terapia Resurselor

Acest program este predat de către Eugen Popa în premiera în Europa. Un Training profund transformator, pe durata a 10 zile care deschide noi orizonturi ale întelegerii minții și psihicului uman. Trainingul cuprinde informații foarte detaliate despre modurile de manifestare și stările pe care Resursele Noastre interioare le trăiesc precum și faorte multă practică.

Introducere Terapia Resurselor

Un workshop de două zile în care sunt prezentate bazele acestei metode de lucru. Sunt primii pași foarte importanți pe calea întelegerii funcționării minții. Odată ce înțelegem aceste aspecte suntem pregătiți să aplicăm metodele de lucru iar partea de practică a workshopului întărește și cimentează aceasta cunoaștere.

Identificare Resurselor

Acest workshop atinge două scopuri în acelasi timp: ne oferă o unealtă extraordinară de dezvoltare personala și, în același timp, este o metodă extrem de eficientă de lucru cu clienții noștri. Fiecare dintre noi avem Resurse Interioare, fie că suntem sau nu conștienți de ele. Pentru a le putea utiliza, trebuie mai întâi de toate să știm care sunt. În acest workshop învățăm cum să identficam Resursele și cum să le Utilizam.

Terapia Subliminală

Acest program este înca un exemplu de inovație în domeniul terapeutic. Introdus în premieră în România de Eugen Popa prin Asociația Română de Hipnoză, această tehnică este una dintre cele mai eficiente și rapide aducând rezultate de durată într-un timp foarte scurt. În cadrul workshopului se prezintă informația necesară înțelegerii modalității de lucru și este axat în principal pe demonstrații și practica participanților!

Introducere în Hipnoză

Acest Workshop este destinat celor care doresc să învețe hipnoza la nivel de bază. În două zile, ai posibilitatea să înțelegi cum funcționează mintea, cum poți chiar tu să hipnotizezi precum și regulile creeri sugestiilor hipnotice pentru a obține un efect maxim. Workshopul cuprinde parte teoretică, demonstrații, precum și foarte multă practică. La sfarșitul programului fiecare participant va fi avut cel puțin trei ședințe de hipnoză, atât ca hipnotizator cât și din postura de client.

Auto Hipnoza

Totul se află an mintea noastră. Succesul sau eșecul, fericirea sau tristețea, căderea sau înălțarea. Învață cum poți să preiei controlul asupra vieții tale și să decizi când, cum, și ce să crezi, să gândești, să simți! Acest workshop este eminamente experiențial fiind încărcat cu multiple tehnici hipnotice, de meditație precum și alte exerciții menite să te susțina în procesul tău de antrenare și control al minții tale.

Succes Profesional

Alege dacă vrei să continui pe drumul pe care ești deja sau pornești într-o direcție cu totul nouă. Doar tu poți lua această decizie. Alegerea ta este succesul tău.

 
X